tiistai 27. marraskuuta 2012

Unien viemää

Kuinka moni on ollut soturi sopuli ja ratsastanut pinkillä minatyyri gorillalla viidakossa sotien vihreitä apinoita vastaan mango- lingoilla? Tai nähneet kuinka yksi parhaista ystävistä menee naimisiin vihreän kääpiö kuninkaan kanssa ja saanut sinisiä jättiläis vauvoja puolen valtakunnan ohella? Vastaus. Minä. Minulla on ehkä maailman kummallisimmat, friikeimmät ja cooleimmat unet, kiitos hyvin vilkkaan mielikuvitukseni. Hyvinä puolina tässä on se, että oikeasti näkee asioita mitä ei koskaan tulisi kenellekään mieleen, mutta valitettavasti se ei aina ole niin leppoista ja ihanaa. Painajaiset nimittäin ovat aivan yhtä mielikuvituksellisia ja aivan helkatin pelottavia. Ikään kuin normaali painajainen potenssiin kymmenen. Onneks ja valitettavasti monet hyvistä ystävistäni voivat samaistua tähän friikki-uni-sirkukseen. Siksipä päätin tehdä yhdelle parhaista ystävistäni unisieppari suojelemaan pahoilta unilta ja möröiltä.

Materiaaleina kaverille tulevaan unisieppariin käytin vanhaa rannekorua (unisiepparin kehä), vanha violetti rannekorunauhahommeli ( kieputin rannekorun ympärille), violetti nahkanauha ( unisiepparin verkko), helmiä ja muita koristeita ja sulkia, sekä kuumaliimaa jotta koko homma pysyy varmasti kasassa postituksenkin jälkeen. ( Ohjeissa oleva unisieppari on eri ja sen lopputuloksen näette seuraavassa jaksossa ;P ).

Näin siis teet unisiepparin:

Step 1. Tee ripustuslenkki aivan nauhan päähän ja solmi se kehään kiinni. Tämän jälkeen päällystä/ kieputa kehä valitulla nauhalla ja koristeilla. Koristeen voi joko lisäta samalla kuin päällystää kehää tai jälkikäteen rautalangalla tai liimaamalla


Step 2. Solmi toinen verkon punonta nauhan päistä kehään hyvin kiinni (kannattaa sitoa alas tai sivulle, kohdalle johon laittaa jotain koristeita, jolloin solmu kohta peittyy). Aloita keskus verkon punominen tekemällä 6- 1000 (riippuen rinkulan koosta) löysää lenkkiä rinkulaan, kieputtamalla narua kehän ympärille tasaisin välimatkoin. Jatka rinkuloiden punomista välillä lenkkejä kirstellen, jotta näet milloin kerroksia on tarkeeksi, kunnes keskusta on melkein kokonaan umpeutunut.Viimeisten kierrosten teossa kannattaa apuna käyttää neulaa.


Step 3. Lisää keskus helmi (ei pakollinen) ja päättele nauhan pää.



Step. 5. Lisää sulat tai lisä kehät unisieppariin halutuille kohdille.

Step 6. Laita pikaliimaa tai kuumaliimaa solmukohtiin ja muihin purkautumis vaarassa oleviin kohtiin.

 Ja vóila homma on valmis.

Unisieppari ystävälle <3

Eli kauniita unia vaan kaikille! Ja paljon kärsivällisyyttä verkon punontaan...

1 kommentti: