keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Pullopostia

Tiger, kauppa jossa on kaikkea mitä et tiennyt tarvitsevasi mutta jota todellakin tarvitset! Paikka josta ei koskaan lähde tyhjin käsin pois vaikka kuinka olisi itselleen pyhästi luvannut. Maanpäällinen Ihmemaa, jossa on kaikkea ihanaa ja ihmeellistä! Askartelian luvattumaa, pyhä Graalinmalja.

Tästä voikin siis jo päätellä miten viime kerralla kävi kun astuin kauppaan sisään... Kädet oli täynnä mitä ihastuttavimpia asioita pois lähtiessäni ja hymy oli leveämpi kuin Batmanin Jokerilla. Sormet syyhysivät jo kotimatkalla kaikista niistä ideoista joita päässä kuhisi ja joita olisi jo bussissa halunnut rueta väsäämään kanssa matkustajien ihmetykseksi.

Mutta tässäpä olisi ensimmäinen askartelu juttunen. Lasipullo koru.

Tarvitset: lasipullon, jotain sen sisuksiin (helmiä, kiviä, hiekkaa, pikku leluja, sulkia, maalia, kangasteippiä, KAIKKI KÄY), nahka nauhaa/ ketjua, mahdollisesti liimaa (korkin sulkemiseen) ja kiinnitys tavasta riippuen esim. verhojen kiinnitys lenkkejä.


Näihin ei ihmeempiä ohjeita tarvita. Täytät pullot haluamallasia jutulla. Suljet korkin liiman janssa. Pukkaat kiinnitys jutun tai solmit nahkanauhan pullon ympäri ja homma oli siinä. Vain mielikuvitus ja kärsivällisyys (jos meinaa jotain kaupunkia pulloon väsätä) on rajana!

Tällaisia siis minä sain muunmuassa aikaan.


Ja tässä on hieman muiden tekemiä pullokoruja joita löysin internetin ihmeellisestä maailmasta pienen selailun jälkeen.


Eikös ole ihania mitä myös muut ovat saaneet aikaan omista pikku pulloistaan! Itse ainakin meinaan vielä tehdä yhteein noista omista pulloista muovi kyltin Drink me, kunhan saan aikaiseksi mennä leikkimään laserilla. Mutta mahdollisuuksia on aivan rajattomasti mitä kaikkea voi keksiä. Joten have fun ja olkaa edes välillä ulkonakin kun on niin ihanat kelit!

Hyvää kesän alkua vaan kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti