keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Sukkahousut jotka vihaavat naisia vol. 2

Olen vuosien mittaan ollut hyvin monta kertaa vakuuttunut siitä, että sukkahousut on keksitty vain ja ainoastaan kidutusvälineeksi nyky naisille (miksei miehillekin...). Ne ei koskaan pysy päällä, pyörii, hankaa ja ahdistaa vaikka kuinka esittäisit suolapatsasta nätisti hymyillen. Onneksi kaikki sukkahousut eivät kuitenkaan herätä minussa samanlaisia tuntemuksia, mutta vaatekaapin siivous urakassani päätin, että juurikin ne maailmankaikkeuden pahuuden aiheuttajat joutuvat nyt mestauksen alle. Joten tässä on toinen tapa jolla sukkahousut saadaan kuoleman jälkeen uusio käyttöön. Eli kikka kolmonen käyttöön : kuinka tehdä nätti panta kukalla ihmisiä vihaavista sukkahousuista. Tätä projektia varten tarvitset: sakset. sukkahousut, mittanauhan, neulan ja lankaa.

Step 1. Tee panta; leikkaa oman pääsi ympärysmittaa muutaman sentin lyhyempi pala sukkahousuista ja ompele päät yhteen.


Step 2. Nipistä omepelu kohdasta panta kasaan ja ompele muutamalla pistolla panta ruttuun.


Step 3. Tee kukan terälehdet leikkaamalla sukkahousuista 4 paria (eli 8 kpl) terälehtiä. Laita parit päällekkäin siten että sukkahousun kuosi näkyy joka puolelle ( jos ei ole kuosia ei tarvitse olla niin tarkkana miten päin terälehdet pinoaa)



 Step 4. Pinoa terälehdet ja ompele muutamalla tikillä kiinni kaikki yhteen.


Step 5. Nipistä kukka haluttuun muotoon. Ompele ensin kukaksi, sitten pantaan kiinni. Lisää pieni pala sukkahousuista kukan keskustaksi ja ompele pala kiinni.


Ja voin muuten luvata ettei näin käytettynä sukkahousut ahdista yhtään!










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti