tiistai 19. helmikuuta 2013

Tuhkimo efektiä etsimässä

Ei se ole koosta tai sukupuolesta riippuvainen, vaan tahdosta ja päättäväisyydestä. Kaikkea voi muokata! Siitä hirveästä, vanhasta ryysystä voi muodostua jotain aivan ihanaa ja ehkäpä juuri sitä mitä tarvitsee. Pitää siis vain uskaltaa kokeilla uutta tai sitä sata vuotta vanhaa, katsoa sitä mahdollisuutta mikä siinä on ja laittaa se toimimaan.

Joten miksei voisi välillä käydä vilkaisemassa millaisia vaatteita miesten puolelta tai poikaystävän kaapista löytyy ( yleensä ne siisteimmät jutut löytyy just sieltä!!! ) tai ottaa kaapista tarkasteltavaksi se ehkä vähän liian kireä/iso paita/hame ja muokata siitä itselleen juuri sopiva. Ja pienet likaläiskät, just ne jotka ei lähde pesussa pois, ei nekään haittaa enään. Ei muuta kuin painat siihen kohtaan kuvan, ompelat nappeja tai toisesta paidasta siistin kuvan, ihan mitä vaan ja kas kummaa kun läskä on poissa. Tai ainakin  poissa silmistä. Hah... Rupesinpas kuulostamaan joltain tv shopin myyjältä... Anteeksi siitä! :P

Monesti olen huomannut kuolaavani miesten paitojen perään. Miksi miehille tehdään siisteimmät printti paidat? Kysyn vaan! Noh, anyways. Kätevänä tyttösenä olenkin päätynyt monta kertaa muokkaamaan sitä maailman ihaninta miesten printti paitaa itselleni sopivaksi. Kaula-aukot ei koskaan käy minun mallilleni (isot tissit ja kaksoisleukaan asti nousevat kaula-aukko ei toimi yhdessä!!!), joten ei muuta kuin sakset käteen ja leikkaamaan se pääntie isommaksi. Sitten vaan siistitään tekemällä päärme koko kaula-aukon matkalta ja kursitaan homma kokoon.(Kannattaa muuten ommella vähän olkapäiden saumojan jonkin matkaa, jottei sieltäkään pääse paita purkaantumaan.) Ja sitten voikin ihastella itseään hyvin naisellisessa miesten paidassa, jota kaveritkin saa kadehtia.




Toinen ongelma miesten paidoissa on se että ne on yleensä laatikon mallisia. Ei yhden ainoataan muotolaskosta. Ei mitään muotoa! Pelkkää läski- ruma-elefantti-efektiä! Joten ei auta muuta kuin ottamaan sisään sivusaumoista ja hupsheijaa ko ne muodot tuleekin taas esiin sieltä paidan alta POSITIIVISESSA mielessä. Niin ja ne hihat... Niitä kannattaa myös muokata ja lyhentää, jotta ne istuu paremmin päälle, eikä näytä Toni Halmelta tissien kanssa...

Tälleisenä "all over the place" ihmisenä syöminen on hyvin vaikea tapahtuma tehdä siististi. Monesti sotkenkin itseni melkein yhtä lahjakkaasti, ellen jopa lahjakkaammin, kuin pienet lapset. Toinen hyvin suuri ongelmani on se, että olen erittäin vahinkoaltis ja veri roiskuu joka toinen päivä. Ongelma tässä onkin se, että aina ne läiskät ei lähde pesussa pois ja aivan uusi ja täydellinen paita onkin heti pilalla. Ja koska vielä ei ole kehitetty vaatteille tarkoitettua teflon pintaa, joka hylkisi kaikkea likaa täytyy keksiä muita tapoja joilla sen paidan voi pitää käytössä vahingoista huolimatta. Tässä onkin ehdottomasti lemppari ratkaisuni kaikkien lika läiskien peittoon: paina kuva läikän päälle!


Eri painamis tekniikoista tulee postaus hieman myöhemmin, mutta tässäpä nämä tältä erään. Have fun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti