tiistai 2. heinäkuuta 2013

Happi loppuu ja hapottaa!

Se tunne kun löydät maailman ihanimman mekon joka ei johda siihen että joudut loppu kuukauden syömään puuroa ja joka piristäisi jokaista kesäpäivää satoi tai paistoi, mutta johon tissit ei mahdu... Tai no... Mahtuu mutta hengitys ei kulje ja tissit on korvissa, kainaloissa ja mahdollisesti syrjäyttämässä sydämelle ja muille muka niin tärkeille sisäelimille tarkoitetun tilan. Tai sitten ne on niin tiskissä, että ei voi kuvitellakaan saavansa katsekontaktia kenenkään kanssa.


Kun mekko litistää rinnuksen jonnekin syvälle keuhko-onteloihin tai nostaa ne fysiikanlakeja uhmaten kohti taivaita ei voi muuta kuin itkeä. Tai jääräpäisesti ostaa sen mekon, mennä Tallinnaan leikkauttamaan tissit pienemmiksi tai hieman halvemapana ja ehkä jopa helpompana tekniikkana muokata mystisesti avaruuden musta-aukko tekniikalla lisä tilaa mekkoon.

Koska mekossani ei ollut tarpeeksi saumavaroja rinnan kohalla, en voinut päästää saumoista yhtään, mutta eipä ollut hätä sen näköinen vaan lisäsin tilaa tekemällä isin (anteeksi... kiitos isi sponsoroinnista :P ) vanhasta mustasta ja osin maalisen- liimaisesta t-paidasta kiilat kainaloiden alle.

Step 1. Pura kainaloista saumat hieman rinnan alle.

 
Step 2. Leikkaa kankaasta yms. kolmion malliset lisä palat jättäen noin 0,5cm saumavarat joka puolelle.


Step 3. Laita kiilat nuppineuloin kiinni mekkoon ja ompele. Muista huolitella siksakilla ja tehdä päärme. Minun ei tarvinnut tehdä koska leikkasin palat paidan helmasta, jossa oli jo päärmeet tehty.


 


Ja taas voi hengittää!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti